/ Gündem Haberleri / Antalya’da kaçakçılık operasyonu: 1 tonu aşan kaçak alkol ele geçirildi

Antalya’da kaçakçılık operasyonu: 1 tonu aşan kaçak alkol ele geçirildi

MANŞET
0

Antalya'nın Kepez ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda bin 150 litre kaçak alkol ve çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

ANTALYA-BHA Operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili adli süreç başlatıldı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak alkol ve sahte ürün ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Kepez ilçesinde belirlenen bir iş yerini takibe aldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda söz konusu adrese baskın düzenleyen ekipler, yapılan aramalarda yüklü miktarda kaçak ürün ele geçirdi. Operasyon kapsamında iş yerinde yapılan aramalarda bin 150 litre kaçak alkol ile 135 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünlere el konulurken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen bir şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Yetkililer, halk sağlığını tehdit eden kaçak ve sahte ürünlere yönelik denetim ve operasyonların aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!