/ Gündem Haberleri / Antalya’da 8,5 milyon TL’lik dolandırıcılık

Antalya’da 8,5 milyon TL’lik dolandırıcılık

MANŞET
0

ANTALYA (İGFA) - Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana gelen dolandırıcılık olayıyla ilgili yürüttükleri çalışmalarda önemli bir usulsüzlüğü ortaya çıkardı. Yapılan incelemelerde, iş yerinde sipariş sorumlusu olarak çalışan B.G.

isimli şüphelinin, farklı iş yerlerine eksik malzeme teslim ederek faturalarda usulsüzlük yaptığı belirlendi. Ekiplerin tespitlerine göre şüphelinin, 24 ayrı iş yerine eksik malzeme teslim ettiği ve bu yöntemle yaklaşık 8 milyon 500 bin TL haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce; ilimizde faaliyet gösteren bir iş yeri sahibinin, sipariş sorumlusu olarak çalışan personeli tarafından dolandırılması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda;✔️ Olay şüphelisi B.G.

isimli şahsın, 2⃣4⃣ ayrı iş yerine eksik malzeme… pic.twitter.com/glByKu64aK Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli B.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!