/ Gündem Haberleri / Ankara’da Kayahan şarkıları yankılandı

Ankara’da Kayahan şarkıları yankılandı

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Usta sanatçının unutulmaz eserleri; kızı Beste Açar, Kent Orkestrası ve konuk sanatçıların yorumlarıyla Altınpark ve Dikmen Vadisi’nde Başkentlilerle buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kent genelinde düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

ABB Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen "Ankara Kültür Yaz Sahnesi" programı kapsamında düzenlenen "Kayahan İmza Konseri", Başkentlilere 90’lar nostaljisi yaşattı.

ALTINPARK VE DİKMEN VADİSİ’NDE 90’LAR NOSTALJİSİ Zafer Gökçer şefliğindeki Kent Orkestrası’nın eşlik ettiği konserlerde Kayahan’ın kızı Beste Açar ile konuk sanatçılar Erdal Çelik, Erdinç Erişmiş ve Zeynep Türkeş, Kayahan’ın hafızalara kazınan 22 seçkin eserini Başkentliler için seslendirdi.

Açık havada ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere Ankaralı müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

KÖROĞLU: “KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ KENTİN FARKLI NOKTALARINA TAŞINMALI” Konserde konuşan ABB Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ayça Yusufoğlu Köroğlu, kültür ve sanat etkinliklerinin kentin farklı noktalarına taşınmasının önemine dikkat çekti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!