/ Gündem Haberleri / Ankara'da Berberler ve Kuaförler Günü esnafı ve protokolü bir araya getirdi

Ankara'da Berberler ve Kuaförler Günü esnafı ve protokolü bir araya getirdi

MANŞET
0

Ankara'da düzenlenen Berberler ve Kuaförler Günü dev organizasyonu esnafı ve protokolü bir araya getirdi.

ŞEVKET GÖLÜK / ANKARA - BHA Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, sektörün en özel günlerinden biri olan Berberler ve Kuaförler Günü için görkemli bir etkinlik düzenledi. Başkent Ankara’da bir araya gelen binlerce esnaf, meslektaşlarıyla dayanışma içinde unutulmaz bir akşam geçirdi.

Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen programa katılım oldukça yoğundu.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara’nın ev sahipliği yaptığı geceye; ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, Ankara Milletvekili Adnan Beker ve Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner katılım sağladı.

Ailelerin de eşlik ettiği gecede, berber ve kuaför esnafının toplumsal hayatımızdaki kritik rolüne dikkat çekildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Sezayi Kara, bu özel günün tarihsel arka planına dair önemli hatırlatmalarda bulundu.

Pandemi sürecinde 51 gün boyunca kapalı kalan sektörün, 11 Mayıs 2020 tarihinde kapılarını yeniden açtığını belirten Kara, bu tarihi Berberler ve Kuaförler Günü olarak ilan ettiklerini hatırlattı. Kara konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Birlik ve dayanışmanın güçlü buluşması.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen kutlamalar meslek camiası açısından büyük anlam taşıyor." Kutlama programı sadece konuşmalarla sınırlı kalmadı; katılımcılar ABO Show ekibinin hazırladığı artistik sunumlarla görsel bir şölen izledi.

Sunucu Yavuz Özer'in şiir dinletileriyle renklenen gecede; Burak Bilgili, Ahmet Güler ve Veli Ertaş’ın liderliğindeki Abdallar Grubu sahne aldı. Davetliler, yöresel ezgiler ve popüler eserler eşliğinde mesleki yoğunluklarından bir nebze de olsa uzaklaşarak moral depoladı.

Programda söz alan ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, meslek mensuplarının özverili çalışmalarına teşekkür ederken, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ise her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı.

Etkinliğin Anneler Günü ile aynı döneme denk gelmesi sebebiyle tüm katılımcılar, hayatın her alanındaki emekleri için annelere saygılarını sundu.    

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!