/ Gündem Haberleri / Ankara Pursaklar’da çocuklar için spor vakti

Ankara Pursaklar’da çocuklar için spor vakti

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), çocukların spora erişimini kolaylaştırmak ve ekran başında geçirdikleri zamanı azaltmak amacıyla ücretsiz spor kurslarını sürdürüyor.

“Spor Vakti” sloganıyla kente kazandırılan Pursaklar Tebessüm Parkı Spor Kompleksi’nde basketbol, voleybol ve futbol kursları, 6-16 yaş arasındaki çocukları bir araya getiriyor. Çocukların spor eğitimi aldığı komplekste, öğrenciler ve velilerin yararlanabileceği kütüphane ve kafeterya da bulunuyor.

ÜÇ FARKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİ Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Personel Sorumlusu Ali Kemal Demir, çocukların spor yaparken sosyal hayata da katılmalarını amaçladıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ekranlardan uzaklaşıp sosyal hayatla buluşabilmesi için şehrimizin dört bir yanında ‘Spor Vakti’ sloganıyla hizmet veren tesislerimize bir yenisini daha ekledik.

Pursaklar Tebessüm Parkı içerisinde bulunan tesisimizde ücretsiz basketbol, voleybol ve futbol kursumuz mevcuttur. 6-16 yaş arası çocuklar ücretsiz faydalanabilmektedir” dedi. Demir, ailelerin kurs başvurularını Tebessüm Parkı Spor Kompleksi’ne gelerek ücretsiz yapabileceğini söyledi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!