/ Gündem Haberleri / Ankara Keçiören'de 'yaşam boyu değişen rollere uyum' semineri

Ankara Keçiören'de 'yaşam boyu değişen rollere uyum' semineri

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde Kavacık Subayevleri Mahallesi’nde bulunan Hanımlar Lokali’nde gerçekleştirilen seminer, Sosyal Çalışmacı Zeliha Ertürk Teke tarafından verildi.

Eğitimde; bireylerin çocukluk, gençlik, yetişkinlik, ebeveynlik, çalışma hayatı ve yaşlılık gibi yaşamın farklı dönemlerinde üstlendikleri yeni roller ve sorumluluklar ele alındı.

Katılımcılara değişen rollerin bireyin psikolojik, sosyal ve aile yaşamı üzerindeki etkileri hakkında bilgi verilirken; değişim süreçlerine sağlıklı uyum sağlama becerileri ve rol çatışmalarıyla başa çıkma yöntemleri de anlatıldı.

Seminerde, değişen yaşam koşullarına daha kolay uyum sağlayabilmek, bireysel farkındalığı artırmak ve yaşam kalitesini güçlendirmek amacıyla çeşitli bilgiler de paylaşıldı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!