Dağıtım törenine Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli‘nin sağladığı araç ve ekip büyük katkı sağladı. Etli’nin tahsis ettiği imkanlarla malzemeler okullara ulaştırıldı. Programa Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili, okul müdürleri, öğretmenler ile merhum Hasan Yıldız’ın eşi Leyla Yıldız ve babası Hasan Yıldız katıldı.
ADANA - BHAMerhum Hasan Yıldız anısına düzenlenen 'Çocuklar Üşümesin' kampanyası kapsamında, Aladağ'da 4 okula giysi ve ayakkabı dağıtımı yapıldı. Hoca Ahmet Yesevi Otağı Başkanı Avukat İsmail Demirdüzen'in öncülüğünde ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla hayata geçirilen kampanya, Aladağ'da eğitim gören çocuklara kış aylarında sıcaklık ve destek olmayı amaçlıyor.
Dağıtım törenine Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli'nin sağladığı araç ve ekip büyük katkı sağladı. Etli'nin tahsis ettiği imkanlarla malzemeler okullara ulaştırıldı. Programa Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili, okul müdürleri, öğretmenler ile merhum Hasan Yıldız'ın eşi Leyla Yıldız ve babası Hasan Yıldız katıldı.
Törende ayrıca Aladağ Kaymakamı Sançar Batuhan Kurdu ziyaret edilerek kampanya hakkında bilgi verildi ve destekleri için teşekkür edildi. Dünya Yörük Türkmenler Genel Başkanı Başkanı İsmail Demirdüzen liderliğinde 'Çocuklar Üşümesin' yardımları Aladağ okullarına ulaştı. Merhum Hasan Yıldız eşi ve babası da törendeydi.
Aladağ Pos Orman İşletme Müdürü Akif Hayta'nın da önemli katkılarıyla kampanyaya büyük destek sağlandı. Yerel kurumların ve hayırseverlerin işbirliğiyle gerçekleşen etkinlik, ilçedeki Yörük Türkmen çocuklarının eğitim ve yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik anlamlı bir adım olarak değerlendiriliyor.
Merhum Hasan Yıldız'ın anısını yaşatmak adına düzenlenen bu yardım kampanyası, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi. Yetkililer, benzer çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!