/ Gündem Haberleri / Akçakoca Belediyesi’nin konserinde basına kısıtlama tepki çekti

Akçakoca Belediyesi’nin konserinde basına kısıtlama tepki çekti

MANŞET
0

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - 24 Temmuz Basın Bayramı’nda, basın mensuplarının bulunduğu WhatsApp grubuna gönderilen bilgilendirme mesajında, konser programında alınan güvenlik tedbirleri kapsamında sahne önünde oluşturulan güvenlik kontrollü alanda basın mensuplarının fotoğraf ve video çekimi yapamayacağı belirtildi.

Mesajda, program boyunca belediye ekipleri tarafından çekilecek fotoğraf ve video kayıtlarının etkinliğin ardından basın mensuplarıyla paylaşılacağı ifade edilerek, gösterilecek anlayış ve iş birliği için teşekkür edildi.

Kararın, basının görevini yapmasının engellendiğini savunan bazı basın mensupları tarafından eleştirildiği öğrenildi.

Özellikle 24 Temmuz Basın Bayramı’nda alınan uygulamanın, “basına sansür” niteliği taşıdığı yönündeki değerlendirmeler nedeniyle yerel basın camiasında rahatsızlığa yol açtığı belirtildi. Konuya ilişkin Akçakoca Belediyesi’nden ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!