/ Gündem / Ağıralioğlu’ndan 19 Mayıs mesajı: Aynı gemideyiz, ilelebet bu topraklardayız

Ağıralioğlu’ndan 19 Mayıs mesajı: Aynı gemideyiz, ilelebet bu topraklardayız

MANŞET
0

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı paylaşımda, milli mücadele ruhuna ve Türk milletinin kararlılığına vurgu yaparak, “Aynı gemideyiz, ilelebet bu topraklardayız” ifadelerini kullandı.

ANKARA-BHA Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Ağıralioğlu, Türk milletinin bağımsızlık ruhuna ve tarihsel kararlılığına vurgu yaptığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

'Mevzubahis olan Türk Devleti'nin varlığı ve Türk Milleti'nin istikbali ise çıkılacak bir Samsun Limanı'nı, binilecek bir Bandırma Vapuru'nu bu millet her zaman bulur.' 106. yılında, aynı ruh ve heyecanla buradayız. Aynı gemideyiz. İlelebet bu topraklardayız.

Türk'ün bağımsızlık ateşini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet, dua ve şükran ile."

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!