/ Gündem Haberleri / Adalet Bakanlığı’ndan "İnsan Odaklı Gelişim Bürosu"

Adalet Bakanlığı’ndan "İnsan Odaklı Gelişim Bürosu"

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden yapılan paylaşımda, yeni birimin personelin yanında olmak ve sunulan hizmetlerin niteliğini artırmak amacıyla oluşturulduğu belirtildi.

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetinin verileceği büro kapsamında personele yönelik hizmetler alanında uzman psikologlar tarafından gerçekleştirilecek.

Büro ile ayrıca bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı, çift terapisi, çocuk ve ergen danışmanlığı hizmetlerinin de yüz yüze ve çevrim içi olarak Türkiye genelindeki tüm adliye personeline ulaşacağı ifade edildi. ????

İnsan Odaklı Gelişim Bürosu Faaliyete GeçtiAdalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü olarak; merkez teşkilatımızda ve adliyelerimizde görev yapan personelimizin yanında olmak, kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek ve sunulan hizmetlerin niteliğini daha da artırmak… pic.twitter.com/8lwScUutXV “İNSANI MERKEZE ALAN ANLAYIŞ” VURGUSU Genel Müdürlük, insanı merkeze alan yönetim anlayışı doğrultusunda personelin hem mesleki hem de kişisel gelişimine destek vermeye devam edileceğini bildirirken yeni kurulan büro için, teşkilata ve tüm personele hayırlı olması temennisinde bulundu.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!