Hugh Hefner’ın dul eşi, merhum eşinin vakfının son derece hassas içerikler barındıran kişisel arşivleri elinde tuttuğunu öne sürerek yetkililere çağrıda bulundu. İddiaya göre vakıf bünyesinde, kadınlara ve reşit olmayan kızlara ait müstehcen fotoğrafların yer aldığı kişisel albümler ile günlükler bulunuyor. Dul eş, söz konusu materyallerle ilgili soruşturma başlatılmasını talep etti.
ABD'de Jeffrey Epstein dosyası ile ilgili tartışmalar devam ederken, yeni bir pedofili iddiası ortaya atıldı. Hugh Hefner Vakfı, onlarca yıla yayılan cinsel içerikli görsellerden oluşan bir koleksiyona sahip olabileceği öne sürüldü.
Crystal Hefner, vakfın yaklaşık 3 bin kişisel albümü elinde tuttuğunu ve bu albümlerde binlerce çıplak fotoğraf yer aldığına inandığını belirtti. Hefner, albümlerin 1960'lı yıllardan itibaren on yıllara yayıldığını savunarak, reşit olmayan kız çocuklarının fotoğrafları da bulunabileceğini iddia etti.
Avukat Gloria Allred ile birlikte açıklama yapan Hefner, vakfın arşivdeki materyalleri dijital ortama aktardığını savundu ve görüntülerin satılabileceği ya da bir veri sızıntısı yaşanabileceği yönünde kaygı taşıdığını dile getirdi.
Crystal Hefner, endişelerini dile getirmesinin ardından vakıftaki genel müdürlük görevinden alındığını öne sürdü. Öte yandan, Jeffrey Epstein dosyası gündemdeki yerini koruyor.
Epstein, 18 yaş altındaki çok sayıda kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanıyordu.
Epstein'ın hücresinde intihar ettiği sonucu çıkan inceleme, kamuoyunda iddia edildiği gibi ünlü isimlerden oluşan bir 'müşteri listesi' tutulduğuna dair herhangi bir kanıta ulaşılamadığını açıkladı.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!