/ Gündem Haberleri / 15 Temmuz anma programı için köprü çift yönlü kapatıldı

15 Temmuz anma programı için köprü çift yönlü kapatıldı

MANŞET
0

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen anma etkinlikleri nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. Uygulama kapsamında metrobüs seferleri de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergahına yönlendirildi.

İSTANBUL - BHA  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Koşusu" nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat 03.00 itibarıyla çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından alınan tedbirler kapsamında, köprü bağlantı yollarında da trafik akışı durduruldu.

Bu doğrultuda D-100 Karayolu'nun güney yönünde Beşiktaş-Sarıyer ayrımı ile kuzey yönünde Ümraniye-Altunizade ayrımı arasında araç geçişine izin verilmiyor. Etkinlik süresince metrobüs seferleri ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergahı üzerinden gerçekleştiriliyor.  

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!