/ Gündem Haberleri / 12 yaşındaki piyanist iki konserle sahnede

12 yaşındaki piyanist iki konserle sahnede

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - Mozarteum Üniversitesi Pre-College bölümünde piyano eğitimini sürdüren 12 yaşındaki genç piyanist Elif Naz Ertuğrul, nisan ayında iki prestijli konserle müzikseverlerle buluşacak.

18 Nisan'da, ünlü kemancı ve sanat yönetmeni Cihat Aşkın yönetiminde gerçekleştirilecek ENKA Sahne Sanatları Gala Konseri'nde sahne alacak olan Ertuğrul, programında Beethoven ve Chopin eserlerini seslendirecek.

Genç sanatçı, 24 Nisan'da ise Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Adana'da sahneye çıkacak. Şef Valid Agayev yönetimindeki konserde, daha önce İstanbul Süreyya Operası'nda Aromsa Oda Orkestrası ile yorumladığı Haydn Konçertosunu bu kez tüm bölümleriyle seslendirecek.

Henüz 12 yaşında olmasına rağmen aktif bir konser yaşamı sürdüren Elif Naz Ertuğrul, Salzburg'daki Mozarteum Üniversitesi Pre-College programındaki eğitimini sürdürürken hem solo resitallerde hem de orkestra konserlerinde sahneye çıkmaya devam ediyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!