/ Ekonomi Haberleri / HAK-İŞ Mardin Şube İl Başkanı Adıbelli, işçilerin taleplerini Genel Başkan Arslan’a iletti

HAK-İŞ Mardin Şube İl Başkanı Adıbelli, işçilerin taleplerini Genel Başkan Arslan’a iletti

MANŞET
0

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA) Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan HAK-İŞ Mardin İl Başkanı ve Hizmet-İş Mardin Şube İl Başkanı Aziz Adıbelli, teşkilatın kendileri için emek, mücadele, dava ve vefa anlamı taşıdığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan ile bir araya gelerek ilimizde ve bölgemizde yürüttüğümüz çalışmalar ile teşkilatımızın faaliyetleri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk.

Birçok işçi sıkıntısını Genel Başkanımıza aktardık. Kendisi de bu konularla ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. Bize verdiği desteklerden dolayı Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum.

HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in değerlerine, mücadelesine ve Kıymetli Genel Başkanımızın liderliğine olan bağlılığımızı ve sadakatimizi her daim güçlü bir şekilde sürdüreceğiz." Emekçilerin yanında duran anlayışı ve liderliği nedeniyle Mahmut Arslan’a şükranlarını sunan Adıbelli, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Bizlere liderlik ettiğiniz, her zaman çalışanların ve emekçilerin yanında durarak verdiğiniz kıymetli destekler için şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına en kalbi teşekkürlerimi sunarım.

İşçinin hakkı, emeğin onuru ve teşkilatımızın güçlü yarınları için aynı inanç, kararlılık ve dava şuuruyla yolumuza devam ediyoruz.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve teşkilatımızın gücünü daim eylesin." "Temsilcilerimizin Çalışma Azmini Önemsiyoruz" Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ise sendika temsilcilerinin sahada gösterdiği çalışma azmini son derece değerli bulduklarını belirterek, HAK-İŞ Mardin İl Başkanı ve Hizmet-İş Mardin Şube Başkanı Aziz Adıbelli’ye nazik ziyareti ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!