/ Ekonomi Haberleri / GESİAD’dan Vali Ayyıldız’a 35. yıl ziyareti

GESİAD’dan Vali Ayyıldız’a 35. yıl ziyareti

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Türkiye’nin ilk genç sanayici ve iş insanları derneği olma özelliğini taşıyan GESİAD’ın Başkanı Tolga Papatya ve dernek yöneticileri, kuruluşunun 35. yılı kapsamında Vali Erol Ayyıldız ile bir araya geldi.

Ziyarette GESİAD’ın 35 yıllık faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Tolga Papatya, genç sanayici ve iş insanlarının Bursa ekonomisine katkısının yanı sıra derneğin önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 35.

yılın GESİAD açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Papatya, derneğin 35 yıl önce genç sanayici ve iş insanlarının ortak bir vizyon etrafında bir araya gelmesiyle kurulduğunu söyledi.

GESİAD’ın kuruluşunun ardından farklı kentlerde de benzer yapılanmaların ortaya çıktığına dikkat çeken Papatya, “Kurucularımızın ortaya koyduğu güçlü mirası yeni nesillere aktarmanın sorumluluğunu taşıyoruz” dedi. GESİAD Başkanı Tolga Papatya, 35.

yılın yalnızca bir kuruluş yıl dönümü olmadığını, aynı zamanda geçmişten gelen deneyim ve birikimin geleceğe taşınması açısından önemli bir eşik olduğunu ifade etti. Bursa Valisi Erol Ayyıldız da GESİAD heyetini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin 35.

yılını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!