/ Ekonomi Haberleri / Bakan Işıkhan’dan SGK borçları için son uyarı... Başvuru için son gün 31 Ağustos

Bakan Işıkhan’dan SGK borçları için son uyarı... Başvuru için son gün 31 Ağustos

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, başvurularda son tarihin 31 Ağustos olduğunu belirterek vatandaşların işlemlerini bu tarihe kadar tamamlaması gerektiğini söyledi.

103 BİN 852 KİŞİ DÜZENLEMEDEN YARARLANIYOR Bakan Işıkhan’ın paylaştığı bilgilere göre, 16 Haziran’dan bu yana 103 bin 852 işveren ile 4/b (BAĞ-KUR) sigortalısı, söz konusu düzenlemeden yararlandırılırken, toplamda 131,2 milyar liradan fazla borç tecil ve taksitlendirme kapsamına alındığı kaydedildi.

SGK HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK Vatandaşların işlem yoğunluğu nedeniyle mağduriyet yaşamaması için SGK İl Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik Merkezlerinin 29-30 Ağustos hafta sonunda da kesintisiz hizmet vereceğini bildiren Bakan Işıkhan, üretim ve istihdamı güçlendirmeye, vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

????İşverenlere ve sigortalı çalışanlara önemli bir hatırlatma yapmak istiyoruz.Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarına yönelik tecil ve taksitlendirme başvurularında son gün 31 Ağustos!✅16 Haziran’dan bugüne kadar 103 bin 852 işvereni ve 4/b (BAĞ-KUR) sigortalı vatandaşımızı… https://t.co/2aCkc09YrP

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!