/ Eğitim Haberleri / YÖK'ten 'Bilgi' açıklaması... Öğrenciler mağdur edilmeyecek

YÖK'ten 'Bilgi' açıklaması... Öğrenciler mağdur edilmeyecek

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Bilgi Üniversitesinin kurucu vakfına mahkemece kayyum atanması sonrası, 2547 sayılı Kanun’un ek 11’inci maddesi kapsamında faaliyet izninin kaldırılmasına yönelik Cumhurbaşkanı Kararı’nın bugünkü Resmî Gazete’de yayımlandığı belirtildi.

Açıklamada, öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve eğitim-öğretim faaliyetlerinin kesintisiz devam etmesi için gerekli tedbirlerin ivedilikle alındığı ifade edildi.

YÖK ayrıca, üniversitede görev yapan akademik ve idari personelin haklarının korunacağını, süreç boyunca herhangi bir mağduriyete izin verilmeyeceğini bildirdi.

Kurum, süreçle ilgili ayrıntılı açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılacağını duyurarak, öğrenciler ve ailelerinden yalnızca YÖK’ün resmî iletişim kanallarındaki açıklamaları takip etmelerini istedi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!