/ Eğitim Haberleri / YÖK Başkanı Özvar’dan 'İstanbul Bilgi' açıklaması

YÖK Başkanı Özvar’dan 'İstanbul Bilgi' açıklaması

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - YÖK Başkanı Erol Özvar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Bilgi Üniversitesi’ndeki eğitim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Öğrencilerin ve ailelerin endişe etmemesi gerektiğini vurgulayan Özvar, Yükseköğretim Kurulu olarak süreci ilk andan itibaren yakından takip ettiklerini belirtti.

Gençlerin eğitim hakkının korunması için gerekli tüm adımların atıldığını ifade eden Özvar, eğitim faaliyetlerinin kesintisiz şekilde devam edeceğini söyledi.

Üniversite yönetiminden alınan bilgiye göre akademik takvimde herhangi bir değişiklik olmadığını aktaran Özvar, final sınavlarının daha önce ilan edilen program doğrultusunda yapılacağını kaydetti.

Akademik ve idari işleyiş ile bilimsel ve sosyal etkinliklerin de planlandığı şekilde sürdürüleceğini belirten YÖK Başkanı Erol Özvar, öğrencilerden derslerine, sınavlarına ve hedeflerine odaklanmalarını istedi.

Özvar ayrıca paylaşımında öğrencilerin, akademik ve idari personelin ve tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitim-öğretim faaliyetleri güvence altındadır ve kesintisiz şekilde devam edecektir.Öğrencilerimizin ve ailelerinin şu konuda müsterih olmasını özellikle isterim: Yükseköğretim Kurulu olarak süreci ilk andan itibaren yakından ve büyük bir…

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!