/ Eğitim Haberleri / Sakarya Büyükşehir’den miniklere özel ‘Çocuk Atölyesi’

Sakarya Büyükşehir’den miniklere özel ‘Çocuk Atölyesi’

MANŞET
0

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik sosyal ve eğitsel hizmetlerini genişletmeye devam ediyor.

Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu Sosyal Gelişim Merkezleriyle 7-14 yaş arası 100 bini aşkın çocuğa ulaşan Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi dönemdeki çocuklara yönelik yeni bir çalışmayı hayata geçiriyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinesinde Adapazarı SGM’de başlatılacak ‘Çocuk Atölyesi’nde 4-5 yaş arası çocuklara yönelik uygulamalı, eğitici ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Atölyelerde sanat, müzik, oyun, Türkçe-dil ve erken okuryazarlık çalışmalarıyla çocukların psikomotor, sosyal-duygusal ve bilişsel gelişimleri desteklenecek. Haftanın 5 günü, iki farklı grup halinde gerçekleştirilecek atölyenin ders saatleri 09.30-12.00 ve 14.00-16.30 olarak planlandı.

Adapazarı SGM’de düzenlenecek ‘Çocuk Atölyesi’ için başvurular yüz yüze alınacak. Kayıt şartlarını tamamlayan velilerin başvuruları sisteme işlenecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!