/ Eğitim Haberleri / Biyoteknolojik Fikirler için başvurular 30 Mart'a uzatıldı

Biyoteknolojik Fikirler için başvurular 30 Mart'a uzatıldı

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - Amgen Türkiye’nin, üniversite öğrencilerinin biyoteknoloji alanında farklı açıdan bakan ve yenilikleri arayan fikirlerini ödüllendirdiği IamGenius Biyoteknolojik Fikirler Yarışması’nda başvuru süreci uzatıldı.

Bu yıl “Biyoteknolojide Yapay Zeka ile Akıllı Sağlık Çözümleri” teması ile düzenlenen yarışmaya 30 Mart’a kadar başvuruda bulunulabilecek. Dereceye giren öğrencilere Amgen’da staj ve eğitim semineri gibi fırsatlar sunulacak.

Gençlerin biyoteknolojiye olan ilgisini artırmak, bilimsel düşünceyi teşvik etmek ve geleceğin bilim insanlarını desteklemek amacıyla hayata geçirilen IamGenius'a 5 yılda 550’den fazla öğrenci başvurdu.

IamGenius Biyoteknolojik Fikirler Yarışması’nın 6’ncı yılında gençler; biyoteknoloji ve yapay zekayı bir araya getirerek sağlık alanında yenilikçi ve uygulanabilir çözümler geliştirmeye teşvik ediliyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!