/ Dünya Haberleri / Riyad'da facia: Hatay'lı 4 işçi hayatını kaybetti

Riyad'da facia: Hatay'lı 4 işçi hayatını kaybetti

MANŞET
0

Suudi Arabistan'ın Başkenti Riyad'da işçilerin kaldığı evde meydana gelen patlamada Hatay nüfusuna kayıtlı 4 vatandaşımız hayatını kaybetti.

ANKARA - BHA  Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın El Nesim bölgesinde işçilerin kaldığı evde meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangın, büyük bir faciaya yol açtı. İlk belirlemelere göre Hatay nüfusuna kayıtlı 4 vatandaş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, işçilerin konakladığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, ilk tespitlere göre Hatay'lı Ali Şahin Elma, Sinan  Çay, Salih Çakır ve Erkan Bent hayatını kaybetti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!