/ Dünya Haberleri / İran, İsrail’e yönelik askeri operasyonları sonlandırdı

İran, İsrail’e yönelik askeri operasyonları sonlandırdı

MANŞET
0

İran Silahlı Kuvvetlerinin savaşı yöneten birimi Hatemu'l Enbiya Karargahı, İsrail'e yönelik askeri operasyonların durdurulduğunu duyurdu.

ANKARA - BHA  Karargah tarafından yayımlanan açıklamada, İsrail'in ABD desteğiyle Lübnan'ın güneyi ile Dahiye bölgesine düzenlediği saldırıların ardından karşılık verildiği belirtilerek, "Siyonist rejime acı verici bir yanıt verilmiştir.

Silahlı Kuvvetlerin İsrail'e yönelik askeri operasyonları durdurulmuştur" denildi. Açıklamada ayrıca, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını sürdürmesi halinde daha sert ve kapsamlı karşılıkların verileceği uyarısında bulunuldu.

İran tarafı, operasyonların sonlandırıldığını açıklarken, bölgedeki gelişmelerin yakından takip edildiğini ve olası yeni saldırılara karşı gerekli adımların atılacağını vurguladı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!