/ Dünya Haberleri / Dışişleri Bakanlığı'ndan Netanyahu'ya sert tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan Netanyahu'ya sert tepki

MANŞET
0

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerin gerçeği yansıtmadığı ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğu belirtildi.

ANKARA - BHA  Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun sözlerine ilişkin açıklama yayımladı. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yöneltilen suçlamaların "mesnetsiz, provokatif ve gerçek dışı" olduğu ifade edildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz, provokatif ve gerçek dışı ithamlar, Netanyahu ve suç ortaklarının uluslararası kamuoyunu yanıltma çabasından ibarettir.

Soykırım uzmanı Netanyahu'nun, gerçeklerin üstünü örtmek için başvurduğu yalanlar, işlediği ağır suçların sorumluluğunu gizleyemez. Türkiye olarak, Netanyahu ve işbirlikçileriyle ilgili doğruları en açık dille ifade etmeye devam edeceğiz.

Hukuku ve insani değerleri hiçe sayan eylemlerin hesabını uluslararası yargı mercileri önünde vermeleri için kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz."  

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!