/ Dünya Haberleri / Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs Türk halkını haklı mücadelesinde yalnız bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs Türk halkını haklı mücadelesinde yalnız bırakmayacağız

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 52'nci yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Mesajında Kıbrıs Barış Harekâtı'nda hayatını kaybeden şehitleri rahmetle, gazileri ise minnet ve şükranla andığını belirten Erdoğan, Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı en kalbî duygularımla tebrik ediyor, Kıbrıs Türkü kardeşlerime selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Kıbrıs konusundaki kararlı duruşunu yineleyen Erdoğan, "Ana vatan ve garantör ülke olarak Kıbrıs Türk halkını haklı mücadelesinde asla yalnız bırakmayacağız." mesajını paylaştı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!