/ Dünya / AJet’in Avrupa’daki yeni rotası Prag

AJet’in Avrupa’daki yeni rotası Prag

MANŞET
0

Uçuş ağını her geçen gün genişleten Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, Avrupa’nın gözde şehirlerinden Prag’a sefer başlatıyor. 15 Aralık 2025’te başlayacak seferlerin biletleri 49 eurodan satışa çıktı.

ANKARA - BHA Yurt dışında 34 ülkeye seferleri olan AJet, Orta Avrupa’nın tarihi kentlerinden Çekya’nın başkenti Prag’ı uçuş rotasına ekledi. AJet; büyüleyici mimarisi, zengin kültürel mirasıyla öne çıkan kente sefer başlatıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Prag Vaclav Havel Havalimanı’na ilk sefer 15 Aralık 2025’te düzenlenecek. Seferler; pazartesi, cuma, cumartesi ve pazar olmak üzere haftada 4 gün olacak.

Misafirlerine ekonomik fiyatlarla seyahat imkanı sunan AJet, İstanbul-Prag seferleri için fiyat tarifesini de belirledi. Yeni hattın biletleri, 49 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!