/ Bursa Haberleri / Bursa Osmangazi’de Ramazan akşamlarına nostaljik dokunuş

Bursa Osmangazi’de Ramazan akşamlarına nostaljik dokunuş

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Osmangazi'de Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenen Karagöz - Hacivat Sihirbaz Gösterisi, geleneksel Türk gölge oyununu modern sahne performansıyla buluşturarak izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Yüzyıllardır Ramazan gecelerinin vazgeçilmez eğlencelerinden biri olan Karagöz - Hacivat’ın neşeli atışmaları, sihirbazlık gösterileriyle birleşince salonda kahkahalar ve şaşkınlık dolu anlar birbirini izledi.

Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, aileler de nostaljik bir yolculuğa çıkarak Ramazan’ın eski sıcaklığını yeniden hissetti. Öte yandan, Osmangazi Meydanı’nda düzenlenen müzik dinletisi Ramazan akşamlarına ayrı bir renk kattı.

Meydanı dolduran vatandaşlar, birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği dinletide keyifli dakikalar geçirdi. Ramazan’ın huzur veren atmosferi eşliğinde yankılanan melodiler, gönülleri bir araya getiren sıcak bir buluşma ortamı oluşturdu.

Osmangazi’de Ramazan boyunca sürecek etkinliklerin, önümüzdeki günlerde birbirinden renkli programlarla vatandaşları buluşturmaya devam etmesi bekleniyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız iOS'ta Yayında! Android çok yakında. Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!