/ Bursa Haberleri / Bursa Nilüfer'in sokağında Artvin rüzgarı

Bursa Nilüfer'in sokağında Artvin rüzgarı

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Ramazan Sokağı, 7’den 70’a her yaştan insanı ağırlamaya devam ediyor. Her akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı’nın son konuğu Artvinliler oldu. Gecede, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 105.

yıl dönümü de kutlandı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir de konseri vatandaşlarla birlikte izledi. Başkan Şadi Özdemir, “Burada hem Ramazan’ın huzurunu paylaşıyor hem de Artvin’in kurtuluş gururuna ortak oluyoruz.

Her akşam farklı kültürel zenginliklerimize ev sahipliği yapmaktan ve gönül birliği kurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Özgür Gümüş ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, iyi eğlenceler diledi.

Gecede sahne alan Grup İmece, meydanı dolduran yüzlerce kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Yöresel sanatçı Erol Alkan da akordeon ile gruba eşlik etti. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlar, tulum ve akordeon eşliğinde horon halkaları kurdu.

Aynı zamanda Prusa Sanat Derneği oyun ekibi de halk oyunları gösterisiyle büyük alkış aldı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!