• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

BingX'den TrendSpider entegrasyonu


BingX'den TrendSpider entegrasyonu
23 Mart 2023, 13:03

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından BingX otomatik analiz araçları sunan özelleştirilebilir bir grafik platformu olan TrendSpider ile entegrasyonunu duyurdu. Otomatik kripto işlemlerini geliştirmeyi, daha verimli ve başarılı hale getirmeyi amaçlayan BingX, bu entegrasyonla kullanıcılarına otomatik alsat işlem stratejilerini platformdaki özel kaynaklarla uygulayabilme olanağı sağlamış olacak.

BingX, trendleri ve grafik modellerini tespit etmek için gelişmiş makine öğrenimi algoritmaları kullanan otomatikleştirilmiş bir teknik analiz platformu olan TrendSpider ile ortaklığını duyurdu. Borsadan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TrendSpider, trader'ların ve yatırımcıların finansal piyasaları analiz etmelerine yardımcı olacak bir dizi gelişmiş araç sunar. Platform, grafik analizi sürecini otomatikleştirmek ve piyasa verilerindeki temel eğilimleri ve kalıpları belirlemek için yapay zekayı kullanır. Ayrıca, bir dizi teknik gösterge ve bindirmenin yanı sıra geçmiş verileri kullanarak alsat işlem stratejilerini geriye dönük test etme yeteneği sunar.

"TrendSpider ile ortaklık, BingX kullanıcılarının, BingX aracılığıyla işlem emirlerini yerine getirirken belirli sinyallerle tetiklenen otomatik işlem botları oluşturmasını sağlar. Ve bu TrendSpider tarafından oluşturulan ve tamamen sahip olunan bir işlem emri yönlendirme aracı olan SignalStack ile kolayca gerçekleştirilebilir. SignalStack, teknik gelişmişlik düzeyleri ne olursa olsun piyasaya yaklaşımlarını sistemleştirmeye ve otomatikleştirmeye çalışan tüm trader'lar için API tabanlı işlem emri girişini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir çözümdür. SignalStack, TrendSpider gibi bir üçüncü taraf platformu veya bu platformlarda oluşturulan uyarılardan işlem emirlerini yürütmek için herhangi bir platform arasında gidip gelerek manuel işlemin verimsizliklerini ortadan kaldırır.

"SignalStack, yalnızca sinyale göre ücretlendiren ücretsiz bir araçtır, bu da başarılı bir API çağrısı anlamına gelir. TrendSpider ile entegrasyonu kutlamak adına 100USD veya daha fazla para yatıran tüm BingX kullanıcıları 50 ücretsiz sinyalle ödüllendirilecek. BingX kullanıcıları, araştırma yaptıktan, analiz yaptıktan ve stratejiler geliştirdikten sonra artık otomatik alım satımı daha kesin ve zamanında yapabilecek."

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington da konuya ilişkin şunları söyledi:

“TrendSpider ile entegrasyon, BingX'in en iyi finansal işlem ürün ve hizmetleri sağlama taahhüdünün bir başka örneğidir. BingX, sosyal finansal işleme ek olarak, otomatik alsat için daha iyi bir ortam yaratmaya da çalışıyor. İster profesyonel bir trader olun ister yeni başlıyor olun, burada piyasaları daha iyi anlayabilir ve alsat işlem stratejilerinizi geliştirebilirsiniz. BingX, TrendSpider gibi daha üst düzey kuruluşlarla iş birliği yapmaya devam edecek ve bu kullanıcılarımızın gelecekte daha bilinçli alsat işlem kararları almalarına yardımcı olacaktır."

 

 

Ekonomi Haberleri

  • OYAK Çimento Fabrikaları ile OYAK Denizli Çimento birleşti
  • Ticaret Bakanlığı: 58 firmaya 86,2 milyon lira para cezası uygulandı
  • Bakan Kacır: Otomotivde ihracatımız yüzde 13 arttı
  • Rekabet Kurumu: Türk şirketlerinin 2023 yılı işlem bedeli 163 milyar lira
  • BingX, Chelsea’nin resmi kripto para borsa ortağı oldu 
  • BtcTurk CEO’su Güneri: Yeni yılda hizmet yelpazemizi genişleteceğiz
  • Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş devam edecek
  • CANiK 2023 karnesini yayınladı; ihracatı yüzde 75 arttı
  • En fazla ihracat yapılan 3 il, İstanbul, Kocaeli ve İzmir

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır