• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler


Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler
02 Mart 2023, 18:33

 

Bursa şehrinin en seçkin  bölgelerinden biri olan Kurşunlu hem İstanbul’a olan yakın mesafesi hem de şehir merkezine olan ulaşım kolaylığı ile pek çok vatandaş tarafından tercih edilen gözde bir semt haline geliyor.

Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler, Bursalıların yeni gözde yatırım adresi olmaya devam ediyor. Doğa ile olan iç içe konumu ve eşsiz Marmara Denizi manzarasıyla Kurşunlu, nezih bir ortamda, güvenilir bir şekilde refah şekilde yaşama imkanı sunuyor.Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler bu minvalde Bursa halkının her geçen gün taleplerini çekmeye artarak devam ediyor. 

Kuruluşundan günümüze kadar olan süreçte Bursa’nın her bir bölgesinde benzersiz yapılar ortaya koyan Yuvan Yapı & İnşaat , Kurşunlu Beyaz Konaklar Projesiyle şehir mimarisine yeni bir soluk kazandırıyor.

Geleceğe güvenli, sağlıklı ve huzurlu yarınlar bırakmak adına standartların üstünde projeler tasarlayarak inşa eden Yuvan Yapı İnşaat, özellikle Bursa’da her kesimden bireye hitap eden projeleri bir bir hayata geçiriyor. Kurşunlu Beyaz Konakları projesiyle bölgeyi hareketlendiren Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler ile  yeni bir yuva sahibi olabilir ve huzur dolu bir yaşam keyfi sürebilirsiniz.

Kurşunlu 2+1 Sahibinden Satılık Daireler

Kurşunlu Sahibinden Satılık 2+1 dairelerin satışı başlamıştır. 2+1 ev, iki oda ve bir salondan oluşmaktadır ve genellikle 2 ya da maksimum 3 kişilik aileler tarafından tercih edilmektedir.

Kurşunlu 3+1 Sahibinden Satılık Daireler

Kurşunlu sahibinden satılık daireler kategorisinde inşa edilen 3+1 daireler geniş bir ev sevenler ve kalabalık olan aileler için en ideal daire kategorilerinden biridir.

Kurşunlu Sahibinden 4+1 Satılık Daireler

Kurşunlu sahibinden satılık 4+1 daireler genellikle geniş aileler tarafından tercih edilen kullanışlı yapılardır.

Emlak Haberleri

  • Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler Beyaz Konaklar

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır