• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler Beyaz Konaklar


Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler Beyaz Konaklar
01 Mart 2023, 16:26

Kurşunlu Sahibinden Satılık Daire ilanları araştırmaları ve talepleri her geçen gün artıyor. Bursa’nın en güzide bölgelerinden biri olan Kurşunlu hem İstanbul’a olan yakınlığı hem de şehir merkezine olan yakınlığı ile birçok insan tarafından tercih edilen bölge haline geliyor.

Doğa ile olan iç içe konumu ve eşsiz Marmara Denizi manzarasıyla Kurşunlu Bölgesi, nezih bir ortamda refah bir şekilde yaşama imkanı sunuyor. Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler bu minvalde Bursa halkının her geçen gün taleplerini çekmeye artarak devam ediyor. Kuruluşundan günümüze kadar olan süreçte Bursa’nın her bir bölgesinde eşsiz projeler hayata geçiren Yuvan Yapı & İnşaat , Kurşunlu Beyaz Konaklar Projesiyle şehir mimarisine yeni bir bakış kazandırıyor.

Geleceğe güvenli, sağlıklı ve huzurlu yarınlar bırakmak adına standartların üstünde projeler tasarlayarak inşa eden Yuvan Yapı & İnşaat, özellikle Bursa’da her kesimden bireye hitap eden projeleri bir bir hayata geçiriyor. Kurşunlu Beyaz Konakları projesiyle bölgeyi hareketlendiren  Yuvan Yapı güvencesiyle Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler ile  yeni bir yuva sahibi olabilir ve huzur dolu bir yaşam keyfi sürebilirsiniz.

 

Kurşunlu Beyaz Konaklar

 

Kurşunlu Beyaz Konaklar projesi Bursa halkının şimdiden gözde bir projesi olarak , kültürel ve mimari anlamda beğeni ve takdir kazanmaya devam ediyor. 2+1 , 3+1, 4+1 olmak üzere inşa edilen daireler tüm kurallar dikkate alınarak ve titiz bir mühendislikle inşa edilmiş yapılardır.

Şehir merkezinden biraz uzakta, sıcak bir yuvada, deniz mavisi ve doğa esintisi ile birlikte insanın içini ferahlatan yapılarda yaşam sürmek istiyorsanız , Kurşunlu Beyaz Konaklar Projesi tam size göre !

Satış öncesi ve sonrasında her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutan Yuvan Yapı bütçe dostu fiyatlarla sizleri yeni yuvanıza taşıyor. Hayalinizdeki konutlara ulaşmak için Yuvan Yapı güvencesiyle anahtar teslim erken satış fırsatlarını kaçırmayın. Kurşunlu Sahibinden Satılık Dairelerin ve konut bilgilerinin tüm özelliklerini sizler için hazırladık. Cephe içi ve dışı, altyapı, tesisler gibi hizmet ve ayrıcalıklara göz atabilirsiniz.

Kurşunlu Beyaz Konakları deniz manzaralı, doğa ile iç içe, huzur veren bir ambiyansta inşa edilmiştir. Kurşunlu sahibinden satılık daireler 4 blok ve 48 konuttan oluşmaktadır.

Genel Özellikler

Kapalı Otopark

Asansör

Çelik Kapı

Ses ve Isı Yalıtımı

Lobi

Toplantı Salonu

Kapalı Yüzme Havuzu

Fitness Salonu

Buhar Odası

Türk Hamamı

7/24 Güvenlik 

Güvenlik Kameraları

Çocuk Oyun Alanı

Sosyal ve Spor Yaşam Alanları

Tenis Kortu

Anayol ve denize sıfır mesafede olan dairelerimizde huzur ve güven dolu bir şekilde oturabilir ve yeni yuvanızın keyfini ömür boyunca sürebilirsiniz. Bursa Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler hakkında daha detaylı bilgi ve danışmanlık almak isterseniz Yuvan Yapı & İnşaat’ı hemen arayabilirsiniz.

Emlak Haberleri

  • Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır