• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Emlak sektörünün uzmanları ‘2022 Miami Connection’ panelinde bir araya geldi  


Emlak sektörünün uzmanları ‘2022 Miami Connection’ panelinde bir araya geldi  
28 Eylül 2022, 10:06

Amerika’nın önde gelen emlak broker’ları arasında yer alan İnternational Realty Group (IRG), ‘2022 Miami Connection’ paneli ile potansiyel yatırımcı ve alıcıları çeşitli konularda bilgilendirmek amacıyla emlak sektörünün uzmanlarını yatırımcılarla buluşturdu. IRG şirketinin kurucusu ve CEO’su Giovanna Guzman, “Türk müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak istediğimiz için burada bu akşam onlarla bilgilerimizi paylaştık. Asıl amacımız, yatırımcılarımıza uygun seçenekleri sunup ihtiyaçlarını en iyi şekilde gidermek” dedi.  

Amerika’nın önde gelen emlak broker şirketi İnternational Realty Group (IRG), İstanbul'da bir otelde ‘2022 Miami Connection’ panelini düzenledi. Yatırımcıların yurt dışı yatırımları hakkındaki sorularını yanıtlamak ve yatırım yapmalarına destek olmak amacıyla yapılan toplantıda, Türk vatandaşlarının yabancı bir ülkeye yatırım yaparken vize almak zorunda olup olmadığı, yurt dışı yatırımlarında ne gibi zorlukların ortaya çıkabileceği, fiyatların yükselmesinin yatırımları ne derece etkilediği gibi birçok önemli soruya cevap verildi.   

Amerikalı emlak danışmanı Ricardo Colmenter hukuk ve finans alanında yatırımcıları bilgilendirirken, Giovanna Guzman, Amerika’daki emlak sektörüyle ilgili bilgilerini müşteriler ile paylaştı. PMG şirketi Satış Başkan Yardımcısı Daiana Quıceno ise tüm bu süreçlerin prosedürel bilgilerini gelen misafirlere aktardı.   

“BEKLENTİLERİ KARŞILAYABİLMEK ADINA UZMANLARIMIZLA BU PANELİ DÜZENLEDİK”  

IRG şirketinin kurucusu ve CEO’su Guzman, müşterilerine yurt dışı yatırımları konusunda bilgi sağlamak amacıyla paneli düzenlediklerini belirterek, “‘Miami Connection’ adı altında bir süredir bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız, potansiyel yatırımcı ve alıcılara çeşitli konularda bilgi vermek, sorularını yanıtlamak. Hizmetlerimizi Türkiye’de de sunuyoruz bu bağlamda burada bir ofisimiz de mevcut. Hizmetlerimizi tam manasıyla sunabilmek ve beklentileri karşılayabilmek adına bugün burada uzmanlarımızla bahsi geçen paneli düzenledik. Müşterilerimizin yaklaşık yüzde 50’si Türk olduğu için İstanbul’da ofis açtık. O yüzden bu akşamki etkinliğimize de gördüğünüz gibi yoğun bir ilgi oldu. Yatırımcılara şu şekilde seslenmek istiyorum; çok iyi avukatlarımız, finans konularında uzmanlarımız ve çok iyi projelerimiz var. Yatırım yapmak isteyen herkes bizi her konuda arayabilir veya gelip bizimle görüşebilir” şeklinde konuştu.   

“YATIRIMLAR TÜRKİYEYE DÖNÜYÖR”  

ABD’ye yapılan emlak yatırımlarında paranın tekrar Türkiye’ye döndüğü farkındalığının birçok kişide bulunmadığını söyleyen Giovanna Guzman, konunun üzerinde durarak aşağıdaki açıklamalarda bulundu:  

“Gayrimenkule yatırım yaptığınızda bu size bir güvence sağlıyor. Paranızı uzun vadeli güvenli bir limana bağlıyorsunuz. ABD doları çok güçlü bir para birimine sahip, bu anlamda ABD, yatırım konusunda diğer ülkelerden daha fazla öne çıkan bir ülke. Gayrimenkul diğer varlıklara kıyasla çok somut ve garantisi yüksek bir alan. Türkiye’den ABD’ye para gönderiliyor, yatırım yapılıyor bu süreçte para Türkiye’den çıkıyor diye düşünenler olabilir ama yaptığınız yatırımın karşılığı Türkiye’ye geri geliyor. Dolayısıyla her ne kadar ABD’ye para gönderiyorsunuz gibi algılansa aslında yatırımlar Türkiye’ye dönüyor.” 

Ekonomi Haberleri

  • OYAK Çimento Fabrikaları ile OYAK Denizli Çimento birleşti
  • Ticaret Bakanlığı: 58 firmaya 86,2 milyon lira para cezası uygulandı
  • Bakan Kacır: Otomotivde ihracatımız yüzde 13 arttı
  • Rekabet Kurumu: Türk şirketlerinin 2023 yılı işlem bedeli 163 milyar lira
  • BingX, Chelsea’nin resmi kripto para borsa ortağı oldu 
  • BtcTurk CEO’su Güneri: Yeni yılda hizmet yelpazemizi genişleteceğiz
  • Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş devam edecek
  • CANiK 2023 karnesini yayınladı; ihracatı yüzde 75 arttı
  • En fazla ihracat yapılan 3 il, İstanbul, Kocaeli ve İzmir

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır